Laurenţiu NISTOR, candidatul Organizaţiei PSD Hunedoara pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara

         Marți, 28 iulie 2020, în cadrul unei conferințe de presă a Organizației PSD Hunedoara, a fost anunțat candidatul pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara, în persoana domnului Laurențiu Nistor, liderul social-democraților hunedoreni.

În cadrul conferinței de presă, Laurențiu Nistor a subliniat că, pe parcursul celor patru ani, PSD-ul a realizat, în proporție de 97 la sută, toate promisiunile electorale asumate în 2016, iar la alegerile care vor avea loc în 27 septembrie, se va prezenta cu un program punctual, prin care să schimbe în bine fața județului Hunedoara.

”Ce promitem vom face, motiv pentru care vom acorda o atenție deosebită dezvoltării localităților hunedorene, fără a face deosebiri de nuanțele politice ale localităților județului. Cetățenii nu trebuie să sufere datorită partidelor politice, întrucât ei sunt egali și fiecare are dreptul la o dezvoltare armonioasă a localității unde trăiește. Nu vrem să venim cu promisiuni electorale care nu pot fi acoperite, nu vom veni cu atacuri la adresa celorlalți candidați, iar dacă aceștia o vor face, nu vom ezita să le răspundem. Este păcat că la nivel de Consiliu Județean s-au făcut foarte multe lucruri bune, dar acestea nu au fost făcute cunoscute suficient. Este regretabil că o parte dintre candidații pentru președinția Consiliului Județean promovează multe atacuri veninoase împotriva PSD și a Consiliului Județean, uitând, de fapt, că atunci când au condus Consiliul Județean nu au făcut aproape nimic pentru cetățeni. La preluarea Consiliului Județean în 2016, nu am găsit proiecte care să vizeze dezvoltarea socio-economică a județului, deși acum, candidatul PNL, Adrian David, proliferează numeroase atacuri, pe nedrept, împotriva Consiliului Județean şi a PSD”, a precizat, printre altele, Laurențiu Nistor.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă a fost anunțat directorul de campanie electorală al PSD Hunedoara, în persoana domnului Fabius Kiszely.

Pentru că unul din reproșurile care i se aduc de către opoziția politică lui Laurențiu Nistor este acela că, în 2016, deși a câștigat și atunci președinția Consiliului județean, a renunțat la această calitate după ce a fost ales și ca deputat în Parlamentul României, senatorul Cristian Resmeriță, președintele executiv al PSD Hunedoara a ținut să explice, în mod clar, circumstanțele care au stat la baza acelei decizii. ”Salut decizia colegilor care au decis că domnul președinte Laurențiu Nistor trebuie să fie candidatul nostru pentru funcția de Președinte al Consiliului județean, pe care trebuie să o recâștige, pentru că, să ne aducem aminte, după alegerile din 2016 a mai îndeplinit, pentru o perioadă de timp, această calitate. Am văzut că unii încearcă să facă o temă de campanie din acest lucru și vreau să reamintesc faptul că și eu am fost într-o situație similară cu a domniei sale, deoarece am fost pentru câteva luni, primar al municipiului Lupeni și apoi am candidat pentru Senat și am primit din nou votul cetățenilor. Nici dânsul și nici eu nu am părăsit la vremea respectivă niște poziții în care am fost aleși, pentru că așa am vrut, ci pentru că partidul ne-a cerut acest lucru. Vreau să vă spun că și acum partidul a decis, cu unanimitatea voturilor organizațiilor locale din județ, ca domnul Nistor să fie desemnat candidat pentru conducerea CJH, deși au existat mai multe opțiuni, iar domnia sa a acceptat și sunt convins că din luna septembrie va ocupa această importantă funcție administrativă din județ. Îi doresc succes și-l asigur că-i suntem și-i vom fi cu toții alături”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele executiv al PSD Hunedoara.

În perioada imediat următoare, social-democrații vor definitiva și lista candidaților pentru Consiliul județean Hunedoara.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: