Alte 500 de locuri de parcare în municipiul Lupeni

             Una din marile probleme cu care se confruntă toate localitățile Văii Jiului este cea a parcărilor, numărul în creștere al autoturismelor face ca acestea să fie parcate haotic și în cea mai mare parte pe crosabil, ceea ce îngreunează traficul și pune în pericol de cele mai multe ori siguranța cetățenilor.

Această problemă este pe cale să se  rezolve în municipiul Lupeni. Și având în vedere solicitările venite și din partea cetățenilor municipiului Lupeni, administrația lupeneană  a luat hotarârea de a continua procedurile de achiziție de lucrări pentru amenajarea de noi parcări în localitate.

”În data de 24.07.2020 am demarat procedura de achiziții pentru amenajarea unui număr de peste 500 de LOCURI DE PARCARE în municipiul Lupeni, în următoarele zone:
Tudor Vladimirescu – bl.74 -76, Bd. Păcii – bl.8, str. Bărbăteni – bl.16 – Penny, str. Viitorului – bl. D11-D12, str. Viitorului – bl. C1, str. Castanilor – bl. 8, str. Tudor Vladimirescu – bl. D4 – D5, str. Ghe. Șincai – bl.200, str. Tudor Vladimirescu – bl.74 – E4, str. Spiru Haret – bl. : 5 – 7 – 9, Bld. Păcii – bl.2, str. Viitorului – bl. K1-K2.

Sunt parcări care se vor face în cele mai importante dintre cartierele municipiului nostru. Acum încasăm bani şi din concesionarea parcărilor făcute până în prezent, mulţi dintre cetăţeni şi-au rezervat locurile şi au pus plăcuţe de identificare sau şi-au marcat locul prin diferite însemne. Ne dorim să retragem autoturismele parcate pe arterele rutiere şi să contribuim în acest fel la fluidizarea traficului, dar şi la siguranţa cetăţenilor”, a declarat primarul lupenean, Lucian Resmeriță.

Toate aceste investiţii majore,  în infrastructura rutieră, au schimbat în totalitate imaginea municipiului Lupeni, care, iată, are parte acum de o echipă de edili vrednici şi ambiţioşi, a căror prioritate este ridicarea standardului de viaţă a comunităţii lupenene.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: