BREAKING NEWS – Președintele ALDE Lupeni și 90 la sută din echipa sa au trecut la PSD

               În cursul zilei de vineri, 24.07.2020, președintele Organizației ALDE Lupeni, Sorin Corpadi și 90 la sută din organizația sa, s-au alăturat primarului Lucian Resmeriță și au trecut la PSD Lupeni.

Primarul Lucian Resmeriță:Mă bucură faptul că președintele ALDE Lupeni, domnul Corpadi Sorin și 90 la sută din organizație au decis să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni. El și colegii lui devin, din acest moment, membri în marea familie PSD Lupeni. Îmi doresc ca toți oamenii de bine ai municipiului Lupeni să vină alături de noi, pentru că doar împreună putem dezvolta municipiul Lupeni”.

Corpadi Sorin:Am luat decizia astăzi, de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Resmeriță Lucian, pentru că municipiul Lupeni s-a transformat văzând cu ochii în ultima perioadă de timp. Am considerat că este normal să mă alătur Proiectului de dezvoltare al municipiului Lupeni al domnului primar  Resmeriță Lucian și să dau și eu și marea majoritate a membrilor ALDE Lupeni o mână de ajutor în acest sens. Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni, care m-au primit cu brațele deschise!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: