Povestea celui mai iubit cântăreț din zona Maramureșului merge mai departe… Azi, proiectul Moroșanu’ împlinește 15 ani de activitate

         …. era într-o zi de miercuri, 22 iunie 2005, ziua în care un tânăr fecior din zona Maramureșului ajungea cu trenul la București, pentru prima dată, pentru a da o probă la una dintre casele de discuri importante din capitală.

Emoțiile flăcăului erau mari … însă dorința de a-și îndeplini visul și-anume acela de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor era și mai mare.

Visul mândrului fecior din Maramu’ s-a îndeplinit, iar astăzi, se împlinesc 15 ani de când a luat naștere proiectul „Moroșanu”.

…cu alte cuvinte, dragilor…

Vă mulțumesc frumos, tuturor celor care îmi sunteți alături, îmi urmăriți fiecare apariție și îmi ascultați cu drag muzica.Îmi doresc să cred că în toți acești ani am crescut frumos în ochii dumneavoastră. Le mulțumesc frumos deasemenea tuturor televiziunilor, ziarelor, colaboratorilor, instrumentiștilor, tuturor mirilor pentru încrederea acordată și nu în ultimul rând vreau să mulțumesc frumos echipei mele de management Sprint Media Group.

Povestea celui mai iubit cântăreț din zona Maramureșului, merge mai departe …

Vă mulțumesc frumos și mă înclin în fața dumneavoastră cu respect.

Ionică Moroșanu …

#IonicaMorosanu #15ani #SprintMediaGroup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: