Riderii trec, astăzi, prin Petroşani

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cea mai importantă competiţie de enduro din România, Redbull Romaniacs, care a început de marţi la Sibiu, va trece, astăzi, prin Petrila şi Petroşani.

Competiţia la care va lua parte şi petroşeneanca Sorina Sandu împreună cu tatăl ei, Sorin se desfăşoară pe parcursul a cinci zile, pe o distanţă totală de 600 de kilometric. Riderii au de trecut obstacole create din butuci de lemn, cauciucuri ori maşini, toate fiind create pentru competiţia off-road din următoarele patru zile. Traseul măsoară zilnic între 100 şi 200 de kilometri, iar amatorii, ca şi experimentaţii sunt trataţi în mod egal, aşa încât competitorii au de muncit până la finish.

În Valea Jiului se va ajunge, vineri, urmând să plece spre Sibiu sâmbătă dimineaţa, unde va fi finishul. Favoritul RedBull Romaniacs 2014 este britanicul Graham Jarvis, câştigătorul ultimelor trei ediţii, asta după ce în acest an rivalul său, Alejandro Gomez, a fost nevoit să declare forfeit, din cauza unei accidentări. La competiţie participă şi vedeta Antenei 1, Dani Oţil. “I-am autorizat sa treacă pe drumul public unde o să fie prezentă şi poliţia locală din Petrila. Circulaţia nu va fi închisă, iar riderii vor fi la Petrila în jurul orei 12:00 şi vor circula în condiţii normale de trafic”, a declarat viceprimarul Vasile Jurca. După ce vor traversa Petrila aceştia vor ajunge în faţa Primăriei Petroşani unde traficul va fi închis. (L.J.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: