Au început lucrările de modernizare la ultimul tronson de trotuar între Ocolul Silvic și viitorul parc ”Lupeni 29”

               Municipiul Lupeni a trecut în ultimii doi ani prin transformări majore. Unul dintre  proiectele care s-a derulat în municipiul Lupeni urmează să se finalizeze curând. Este vorba despre proiectul care vizează reabilitarea străzilor și trotuarelor de pe raza localității. Sume importante au fost alocate din bugetul local și fonduri guvernamentale.

Lucrările au început din cartierul Bărbăteni, s-a turnat covor asfaltic pe străzi, s-a reabilitat și modernizat infrastructura celor două bulevarde care tranzitează localitatea. S-au înlocuit bordurile și s-a refăcut spațiul verde. S-au modernizat străzile și trotuarele din principalele cartiere ale orașului, etc. Și, în curând, ultimul tronson de trotuar a intrat și el în reabilitare, ce ține între Ocolul Silvic și viitorul parc ”Lupeni 29”, acolo, unde, constructorul lucrează la reabilitarea lui. Pe porțiunea de tronson se înlocuiesc bordurile și se fac ultimele pregătiri pentru asfaltare.

Tot în aceea zonă, situată în imediata apropiere a spitalului lupenean, s-au făcut investiții importante și în  modernizarea rețelei de apă și canalizare.

Primarul Lucian Resmeriță a fost astăzi pe șantier, alături de constructori, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. „Continuăm seria investițiilor în localitatea noastră și vreau să comunic că ultimul tronson de trotuar a intrat și el în modernizare. A trebuit să așteptăm introducerea noilor rețele de apă și canalizare  și odată cu finalizarea  acestui ultim tronson, putem să spunem că, marele proiect de reabilitare a străzilor și trotuarelor din municipiul Lupeni, s-a încheiat cu succes. Nu ne vom opri însă aici, deoarece avem în atenție și alte zone ale localității noastre să intre în modernizare”,  a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: