CORONAVIRUS – INFORMARE – JUDEŢUL HUNEDOARA 28 aprilie 2020

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

Număr persoane vindecate: 174

Număr persoane ieşite din carantină: 614

Număr persoane aflate în carantină: 244

Număr persoane aflate în izolare: 242

Număr persoane ieşite din izolare: 6.729

Număr persoane confirmate: 488

Persoane decedate: 53

     Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării prevederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În ultimele 24 de ore, 11 militari I.S.U Hunedoara, cu 3 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 3 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.

– 33 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara au efectuat 7 misiuni cu 17 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 73.000 de lei.

– Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 66 misiuni, cu 115 jandarmi şi au aplicat 16 sanctiuni valoare 14.400 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: