Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 16 aprilie 2020

          Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

    Număr persoane ieşite din carantină: 274

  Număr persoane aflate în carantină: 389

 Număr persoane aflate în izolare: 2.286

 Număr persoane ieşite din izolare: 3.507

      Număr persoane vindecate şi externate: 53

Cazuri confirmate de la începutul monitorizării, conform datelor prezentate de I.N.S.P:  333

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării prevederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În perioada care a trecut de la precedenta raportare, 15 militari I.S.U Hunedoara cu 7 mijloace tehnice au fost implicaţi în 7 misiuni de transport, spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.
  • Serviciul de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 38 de misiuni cu 9 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.
  • În cadrul acțiunilor punctuale, realizate  pe raza județului Hunedoara în data de 15.04.2020, structurile Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au aplicat 132 amenzi în valoare totală de 233.000 lei.
  • Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 85 de misiuni, cu 118 jandarmi şi au aplicat 19 sanctiuni valoare 53.100 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

În acţiunile care au loc zilnic în judeţul Hunedoara sunt implicaţi şi lucrători ai Poliţiilor locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: