Banca Transilvania extinde perioada de graţie a plăţii cardurilor de credit

       Criza mondială sanitară a făcut ca reprezentanţii Băncii Transilvania să-și anunțe toți clienții care deţin carduri de credit că extind perioada de graţie a plăţii aferente acestora.

Aceştia au comunicat într-un mesaj transmis clienţilor care deţin astfel de carduri următoarele: „Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău (..) până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1 şi 25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont”.

Reprezentaţii Băncii Transilvania au declarat că vor reveni cu detalii către presă în cursul săptămânii viitoare, prioritară fiind în acest moment comunicarea către clienţi.

Anunțul Băncii Transilvania prin care se amână plata unor credite vine cu o zi înainte ca în România să intre în vigoare starea de urgență decretată de președintele Klaus Iohannis.

Și alte bănci au anunțat măsuri similare, menite să-i protejeze pe români de pericolul răspândirii crizei sanitare. CEC Bank va suspenda plata ratelor la toate creditele timp de o lună, iar ING a declarat că discută despre posibile amânări, în funcție de fiecare caz în parte.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: