Situație dramatică în municipiul Lupeni. Acoperiș și autoturisme distruse de vânt

            Municipiul Lupeni a fost afectat în cursul zilei de luni, 24 februarie, de codurile roșu și portocaliu de vânt puternic. Vântul puternic a smuls acoperișul blocului A2, situat pe Bulevardul Păcii din Lupeni, provocând grave prejudicii.

Pe lângă acestea, trei persoane au fost accidentate, din care două eleve minore care veneau de la școală. Fetele au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost transportate conştiente la spital, în timp ce, femeia a refuzat transportul la spital, după ce echipajele medicale au evaluat-o. Acoperișul dislocat de vânt a avariat şi cinci autoturisme care au fost parcate în zonă.

             ”Situația este dramatică în municipiul Lupeni. Vântul puternic a smuls acoperișul blocului A2 provocând grave prejudicii materiale, dar și accidentarea unor persoane, care au fost transportate de urgență la spital. Împreună cu angajații Primăriei și cu sprijinul I.S.U., Jandarmeriei, Poliției Locale și Poliției Naționale, am intervenit pentru înlăturarea efectelor vijeliei”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: