Prefectul Vasilică Potecă anunţă, cu surle şi trâmbiţe, controale la Casa de Pensii Petroşani

                  Comunicat de presă

       În urma prezentării în mass media a nemulțumirilor pensionarilor din Valea Jiului, legate de situația de la Casa Locală de Pensii Petroșani, Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a luat primele măsuri pentru rezolvarea problemelor semnalate. Oamenii sunt nemulțumiți atât de condițiile inadecvate din spațiul de așteptare cât și de comportamentul unor funcționari de la ghișee.

O echipă a Instituției Prefectului și conducerea Casei Județene de Pensii se vor afla luni, 24 februarie, la Petroșani pentru a discuta atât cu pensionarii care apelează la serviciile Casei Locale de Pensii cât și cu personalul de la ghișee.  În urma verificării la fața locului a situației semnalată în spațiul public, vor fi luate masuri în cel mai scurt timp.

      Trebuie reamenajat spațiul pentru public și, totodată, se impune o schimbare a atitudinii profesionale a angajaților față de pensionari. Respectul față de cetățean trebuie să se regăsească în toate instituțiile publice”, declară Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: