PSD Hunedoara și-a desemnat candidații pentru primariile din Valea Jiului

          Duminică, 26 ianuarie 2020, la Deva, s-a desfășurat Conferința Extraordinară a Organizației Județene Hunedoara a Partidului Social Democrat.

În cadrul ședinței condusă de președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, au fost validate candidaturile pentru funcțiile de primar la alegerile locale din vara acestui an.

De asemenea, au fost desemnați delegații care vor participa la Congresul PSD care va avea loc în data de 29  februarie 2020.

Pentru primăriile din Valea Jiului și-au anunțat candidaturile din partea PSD, actualii primari. Aceștia au fost validați în cadrul conferinței: Lupeni – Lucian Resmeriță, Vulcan – Gheorghe Ile, Uricani – Dănuț Buhăescu, Petrila – Vasile Jurca , Aninoasa – Nicolae Dunca.

Pentru municipiul Petroșani PSD a organizat un sondaj de opinie, deoarece PSD are în compețiție mai mulți candidați. Cel care va întruni cele mai multe voturi va fi candidatul PSD care va intra în cursa electorală împotriva actualului primar, Tiberiu Iacob Ridzi. În cursă sunt înscriși consilierul local Viorel Pascu și administratorul județului, Costel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: