REVELION 2020, în Parcul CAP din Lupeni

          La cumpăna dintre ani, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni organizează, începând cu orele 22.00, în Parcul CAP,  REVELIONUL 2020, alături de artiști de excepție, interpreți de muzică populară și uşoară. Împreună SĂRBĂTORILE sunt mai frumoase !

Îndrăgiții artiști de muzică populară  SUZANA TOADER & FELICIAN NICOLA și  frumoasa interpretă de muzică ușoară MARY LEE, vor fi cei care vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții, participanții la eveniment se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Spectacolul va fi întregit de feeria de culori, oferită de iluminatul de sărbători  din municipiul Lupeni și în mod deosebit din Parcul CAP, iluminat care situează Lupeniul în rândul celor mai frumoase orașe împodobite din țară, atmosfera fiind astfel una de poveste.

Invit și pe această cale  toți locuitorii municipiului Lupeni dar și din întreaga Vale a Jiului să petrecem împreună o noapte de neuitat la trecerea dintre ani, în Parcul CAP, începând cu orele 22,00. Doresc, ca acum, la sfârșitul anului 2019, să petrecem clipe de neuitat și  să ne bucurăm împreună alături de îndrăgiții artiști:  Suzana Toader & Felician Nicola şi Mary Lee, pe care i-am invitat să aducă bună dispoziție și să bucure auditoriul în această noapte de trecere dintre ani, iar la miezul nopții, toți cei prezenți se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Am muncit împreună în acest an și doresc să petrecem împreună, să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat și de ce nu, să ne facem planurile pentru noul an”, a precizat primarul municipiului Lupeni,  Lucian Resmeriță.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: