Pentru prefectul județului Hunedoara, oamenii sunt doar o formalitate

COMUNICAT DE PRESĂ

           Reprezentantul Guvernului în teritoriu este prefectul. Vasilică Potecă este, așadar, reprezentantul Guvernului în județul Hunedoara, iar pentru el problemele administrațiilor hunedorene și implicit ale oamenilor sunt doar simple formalități.

Luni, 23 decembrie, primarii PSD ai județului Hunedoara au depus o petiție în care au cerut să le fie alocate sumele necesare plății salariilor, indemnizațiilor de asistență socială și utilităților, petiție pe care am semnat-o și eu, îngrijorat fiind de soarta atâtor oameni afectați de deciziile politice ale unui guvern iresponsabil. Reamintesc faptul că doar primăriile PNL au primit bani de la Guvernul Orban. Jumătate de măsură, jumătate de interes, România lor.

Ce a făcut reprezentantul Guvernului în teritoriu, respectiv domnul Potecă, după ce a inregistrat petiția primarilor PSD? Le-a trimis o adresă la ora 17 și le-a oferit timp de răspuns 40 de minute. Toate acestea în condițiile în care domnul prefect știe foarte bine care este programul administrațiilor publice. În mod evident, a fost doar o formalitate. Dar ceea ce uimește este lipsa de empatie față de oameni înaintea Sfintelor Sărbători, oameni care nu își iau nici măcar salariile!

Aceasta este România normală? Aceasta este România în care dorim să trăim? În urma discuțiilor pe care le-am avut cu primarii PSD sunt absolut șocat de modul în care acești oameni guvernează! Aceasta nu este politică, acesta este cu adevărat rezultatul grupurilor de interese care vor bine doar pentru ei și ai lor.

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: