Organizația PSD Hunedoara se revoltă împotriva alocărilor de fonduri făcute pe criterii politice

          În luna decembrie 2019 a fost făcută ultima rectificare bugetară  a Guvernului PNL, aceasta a stârnit nemulțumirea primarilor PSD din localitățile hunedorene  si i-a determinat pe aceștia să solicite intervenția de urgență a Președintelui României în fața acestei situații care, în opinia lor, nu face deloc cinste unei ”României normale”.

Prin comparație, Guvernul Dăncilă, la ultima rectificare bugetară care a fost realizată în județul Hunedoara, acolo unde situația a cerut,  primăriile PNL au primit mai mulți bani decât primăriile PSD.

             „În aceste zile au fost alocate 180 miliarde lei pentru județul Hunedoara. Toți acești bani au plecat doar înspre primării conduse de primarii PNL.  ESTE O CHESTIUNE DE MARE TUPEU DIN PARTEA FEBREI GALBENE !  Toți primarii Partidului Social Democrat au lansat o petiție pentru a aduce la cunoștința opiniei publice acest lucru regretabil. Această petiție deja a fost depusă la Prefectura Hunedoara, va fi trimisă domnului președinte Klaus Iohanis, domnului prim-ministru Ludovic Orban și tuturor factorilor responsabili”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Din această cauză, toți primarii social-democrați din județul Hunedoara, cărora li s-au alăturat și Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, dar și parlamentarii PSD de Hunedoara, au depus luni, 23 decembrie 2019, la Cabinetul Prefectului a Județului Hunedoara o petiție prin care reclamă faptul că, prin distribuirea discreționară de fonduri publice operată de Guvernul Orban prin HG 971/20.12.2019 este încălcat, în mod flagrant, dreptul tuturor românilor la un trai decent.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: