Toamnă în suflet de copil, pe simezele GALERIEI DE ARTĂ din Lupeni

Galeria de Artă Iosif Tellmann din Lupeni găzduiește expoziția ”Toamnă în suflet de copil” organizată de Clubul Copiilor Petrila, filiala Vulcan.

Este vorba de copiii care frecventează grupa de pictură-desen a căror coordonator este domnul profesor Cuciuc Teodosie Iuliu. Inimoul profesor a reușit să alăture 137 de lucrări ale copiilor realizate practic în prima lună de la începerea cursurilor. Au fost expuse desene, lucrări de pictură pe sticlă și pe lemn, pictură pe pânză, modelaj în lut, turnări în ipsos.

”Copiii au pus mult suflet și îndemânare, pe fiecare desen se vede individualitatea și personalitatea fiecăruia dintre ei, niciun desen nu seamănă cu altul, fiecare frunză sau copac exprimă viziunea, sensibilitatea, sufletul și gândirea acelui copil”, a spus la vernisajul expoziției, coordonatorul și inimosul profesor  Teodosie Cuciuc.

La acest eveniment au fost prezenți profesori, părinți și mulți copii fericiți, pentru că și-au văzut lucrările expuse într-o locație unde se promovează cu succes, arta și cultura.

Dacă aveți drum zilele acestea prin municipiul  Lupeni, sau sunteți localnici, vă invităm să vedeți această frumoasă expoziție, pentru a vedea lucrările talentaților elevi.

Ella Schreiber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: