Parcul din Bărbăteni capată o nouă imagine

          Parcul Bărbăteni din municipiul Lupeni se află într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. S-au asfaltat principalele alei, se vor amenaja din nou locurile de joacă, se modernizează partea centrală, unde exista o ”fântână arteziană” luminată artificial. 

Iar complexul statuar ”Albă ca Zăpada  și piticii” va fi și el repictat și va fi din nou, cu siguranță un loc în care, copiii și tinerii vor imortaliza, într-o fotografie, întâlnirea cu personajul din poveste.

”Reabilitarea și modernizarea Parcului din Bărbăteni este o prioritate pentru noi a administrației locale. Vrem să le creăm locuitorilor municipiului nostru oportunitatea de a-și petrece timpul liber într-un ambient cât mai plăcut alături de nepoți și de ființele dragi. Se execută lucrări complexe și, cu siguranță, sper să aprecieze și să păstreze tot ceea e facem pentru dumnealor.  În acest sens am declanșat chiar și o consultare publică, pe o rețea de socializare, pentru a obține un punct de vedere vizavi de montarea unor camere de  supraveghere video în cele mai importante zone ale municipiului nostru, pentru asigurarea  ordinii, liniștii publice, dar și păstrarea în condiții optime a investițiilor pe care le realizăm în muncipiul nostru”, a ținut să ne declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: