BREAKING NEWS: Senatorul Cristian RESMERIŢĂ şi conducerea Sindicatului Muntele, întâlnire de urgenţă cu minerii de la Complexul Energetic Hunedoara. Se cere o ordonanţă care să înlocuiască OUG 36

      Dacă ieri a avut loc o întâlnire la sediul Sindicatului Muntele la care au participat, senatorul PSD – Cristian Resmeriță, directorul general al CEH, directorul general al SNIMVJ, preşedintele Consiliului de Administraţie al CEH, preşedintele Consiliului de Administraţie al SNIMVJ și liderii de sindicat, iată ca astăzi are loc o  întâlnire de urgenţă cu minerii de la Complexul Energetic Hunedoara care sunt nemulțumiți de lentoarea cu care sunt rezolvate doleanțele lor.

Această întâlnire are loc pe fondul problemelor  legate de cele 300 de persoane de la Mina Paroșeni care nu se pot pensiona sau transfera la minele viabile și nu există niciun act normativ care să-i protejeze pe viitor.

        Se cere o ordonanţă care să înlocuiască OUG 36 care a expirat la începutul acestui an, astfel încât să fie garantată protecția socială a salariaților SNIMVJ, după încetarea activității acestei companii. Minerii se tem că, în lipsa acestui act normativ, vor rămâne, după 1 ianuarie 2020 fără protecție socială, odată cu pierderea locului de muncă.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: