DUCU BERTZI și OANA SÂRBU concertează pentru vârstnicii Lupeniului

     Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o zi specială în întreaga lume şi este sărbătorită  în data de 1 octombrie a fiecarui an şi ne reaminteşte cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor.

        ”Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni invită persoanele vârstnice în data de 01.10.2019, la Palatul Cultural Minerul, să participe la evenimentele organizate cu ocazia sărbătoririi ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE. Cu această ocazie vor avea loc două spectacole eveniment, de la orele 16,00 și 19,00 susţinute de îndrăgiţii artişti DUCU BERTZI și OANA SÂRBU. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu numeroase surprize, prin care dorim, să ne arătăm respectul şi consideraţia faţă de părinţii, bunicii şi persoanele dragi ajunse la vârsta senectuţii”,  a ținut să transmită primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.
Invitaţiile pot fi achiziţionate de la Palatul Cultural începând cu data de 26.09.2019, între orele 10,00-14,00 pe baza Cărții de Identitate.

Îi onorăm în această zi pe părin­ţii şi bunicii noştri, cei care ne-au dat viaţă, ne-au înse­ni­nat copilăria, ne-au lumi­nat drumul spre ceea ce suntem astăzi şi care încă îşi fac grijă pentru noi, oricât am fi de puternici. Ziua  seniorilor nu este doar o sărbătoare a familiei, ci şi a comunităţii. Îi cinstim, la 1 octombrie, pe toţi concetăţenii noştri ajunşi la vârsta înţelepciunii, fiindu-le recunoscători pentru tot ce au construit pentru noi. Respectul faţă de cei îm­povăraţi de ani stă scris în tradiţia poporului român. Este datoria noastră morală să o transmitem mai de­parte.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: