Jocurile Naționale Special Olympics România 2019 (JNSOR) ȋn perioada 20-22 septembrie 2019, la Deva și Hunedoara

          Jocurile Naționale Special Olympics România 2019 (JNSOR) au debutat vineri, 20 septembrie, când au avut loc primirea delegațiilor de sportivi din țară precum și competiţiile preliminare la atletism, înot, baschet și fotbal desfășurate la Colegiul Național „Decebal”, la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva și la Complexul Sportiv „Michael Klein”din Hunedoara, ȋn perioada 20-22 septembrie 2019.

         Jocurile Naționale Special Olympics România sunt cea mai mare competiție națională pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Evenimentele sportive se derulează cu sprijinul a 100 de voluntari de la licee și facultăți cu profil sportiv din Deva, Hunedoara și București.La Colegiul Național Decebal s-au desfășurat astăzi primele evaluări medicale din programul Healthy Athletes. Sportivii Special Olympics din Hunedoara au beneficiat de consultații și tratamente stomatologice, precum și evaluări oftalmologice, ORL, evaluări de flexibilitate și ale stării generale de sănătate, dar și consiliere pentru un stil de viață sănătos.(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: