Perseverența este cheia succesului

        Se poate  spune că,  perseverența este cheia succesului în orice activitate. Dar, când este vorba de muzică, modul în care se transmite aceasta către publicul receptor, contează foarte mult pentru un artist și mai ales, pentru un artist în devenire. Acest lucru a fost demonstrat și de concurenții care au participat la cea de-a III-a ediție a Festivalului Ursul din Carpați, care a avut loc, sâmbăta trecută la Palatul Cultural din municipiul Lupeni.

În  concurs s-au înscris concurenţi din mai multe zone ale ţării cu tradiţie în lumea muzicală, pe mai multe categorii de vârstă, în probe artistice precum: muzică pop internaţională, muzică instrumentală, muzică patriotică, muzică pop românească, muzică etno, muzică populară, doină, ansambluri vocale, dans folcloric şi dans modern.

Evenimentul a fost  realizat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local al municipiului Lupeni, iar la deschiderea festivalului a participat și primarul Lucian Resmeriță, care le-a urat succes concurenților înscriși în festival, precizând că ”Primăria și Consiliul Local Lupeni sprijină cultura pe toate palierele ei iar organizarea acestui festival la Lupeni reprezintă un act de cultură inestimabil și un bun prilej de promovare a acestei frumoase zone cu care, Dumnezeu ne-a binecuvântat. Vă urez succes și cei mai buni să câștige”.

Concursul s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore,  iar juriul constituit din:  Violeta Daminescu Jurca, Petronela Baldovin, Monica Țugulea și alții,  au avut o misiune foarte grea în a desemna câștigătorii.

Fiecare dintre concurenți s-a întors acasă cu o diplomă și un trofeu, la secțiunea unde au participat.

Dar, trebuie să nominalizăm câștigătorii marilor trofee: Alexandra Suciu, Patricia Timar, Loredana Pinko, Teodora Dănțăușa, Sharis Tibil, Bianca Crișan, Luminița Petrea, Elena Mirabela Ianc, Ana Maria Maxer, etc.

Felicitări tuturor pentru perseverență, părinților pentru susținere și organizatorilor pentru implicare.  Și mult succes la viitoarele competiții.(E.D)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: