Investiţiile în municipiul Lupeni continuă

    După finalizarea lucrărilor la cel mai mare sens giratoriu din Valea Jiului, iară că, acum se lucrează, intens, la amenajarea parcurilor din zona centrului vechi,  dar și cel din zona Nivelt, localitatea fiind un vast șantier. 

S-au amenajat parcări, s-a asfaltat strada Bărbăteni, se fac lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare, se lucrează pentru modernizarea zonei Cina, s-au făcut modernizări pe strada Tusu, Vânătorilor și în alte cartiere ale localității. Strada Pomilor reprezintă acum o altă alternativă care duce către stațiunea Straja.

Totul a fost posibil printr-o mai bună gestionare a banului public, cu sprijinul autorităţilor guvernamentale şi a senatorului Cristian Resmeriţă, care, prin tot ceea ce a întreprins a putut să-i asigure actualului primar, acele avize, fondurile necesare finalizării investiţiilor începute.

  „Vom continua proiectul de reconstrucţie a străzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri şi a căilor de acces dintre trotuare, către blocurile de locuinţe, precum şi amenajarea de parcări şi spaţii verzi, pe întreg Bulevardul T. Vladimirescu, de la sediul Primăriei până la ieşirea spre oraşul Uricani”, a spus  primarul Lucian  Resmeriţă.

Principalul bulevard, Tudor Vladimirescu va fi liber de zecile de maşini care vor fi direcţionate către parcările care au fost, sau vor mai fi amenajate în jurul blocurilor. Toate aceste investiţii majore au schimbat în totalitate imaginea municipiului Lupeni, care, iată, are parte acum de o echipă  de edili vrednici şi ambiţioşi,  a căror prioritate este ridicarea standardului de viaţă a comunităţii lupenene.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: