Marcaje rutiere la Lupeni pentru siguranța circulației

          Primăria  Lupeni a  demarat  o altă lucrare de amploare în municipiu,  marcajele rutiere de pe principalul bulevard al localității, care a fost reabilitat și asfaltat. Lucrările  vizează  atât marcajele longitudinale, cât și cele pietonale, dar și cele care țin de regulile de circulație.

Refacerea marcajelor stradale completează acțiunile incluse din proiectul de reabilitare și modernizare străzi în municipiul Lupeni.

”Lupeniul este un șantier și suntem în faza când mai multe proiecte se derulează în localitatea noastră. Lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu se apropie de sfârșit. Lucrările de refacere a marcajelor rutiere se  desfășoară  în zona sensului giratoriu. Mai avem de lucrat la amenajarea peisagistică a zonei. Se vor reînnoi marcajele longitudinale și trecerile de pietoni. Lucrările sunt imperios necesare pentru siguranța circulației,  se vor face mai ales în zonele aglomerate, școli și grădinițe.  Obiectivul nostru principal, al administrației locale,  este aducerea Lupeniului la un nivel european,  finalizarea proiectelor începute și demararea altora noi, care în final, trebuie să contribuie la creșterea gradului de urbanizare și modernizare a localității noastre”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: