„O lume minunată” pentru copiii din Lupeni, în Parcul de la CAP

            De ziua lor, copiii municipiului Lupeni sunt invitați, duminică, 02 iunie 2019, de la ora 12.00, în Parcul CAP, să sărbătorească împreună ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI. Aici îi așteaptă o lume minunată, alături de mascote, personaje din desene animate și multe alte surprize. Nu va lipsi nici muzica și dansul.  Invitați: Andrei POPA – solist din Valea Jiului și o voce cunoscută celor mici, îndragita, BIBI.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și reprezintă pentru noi cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Divinitate. În fiecare zi trebuie să ne reamintim cât de importantă este educația pentru viitorul unui copil și trebuie să acționăm pentru a le asigura un viitor mai bun. Educația prin joc și artă reprezintă o formă de educație a individului.

”Ziua Copilului este una dintre cele mai frumoase sărbători pe care suntem datori să o facem pe măsura așteptărilor copiilor din orașul nostru. Ne-am pregătit corespunzător și îi invităm pe toți copiii să vină duminică, 2 iunie 2019 în parcul de la CAP – pe care ne-am străduit să-l facem cât mai frumos și mai bine echipat pentru copii – la sărbătoarea dedicată acestora. Avem surprize frumoase pentru toți, dar și muzică de cea mai bună calitate. În întâmpinarea Zilei Copiilor, permiteți-mi să le transmit, în avans, tuturor copiilor din Lupeni, din toată Valea Jiului și de pretutindeni, la mulți și fericiți ani !”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.(R.S.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: