PSD LUPENI O MARE FAMILIE! FINAL DE CAMPANIE ÎN MIJLOCUL LUPENENILOR

            Senatorul CRISTIAN RESMERIŢĂ, însoţit de sute de social-democrați, membri ai echipei politice PSD Lupeni, printre care s-au aflat și primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță, numeroși consilieri locali, consilieri județeni și alte persoane cunoscute și apreciate din comunitatea locală a municipiului Lupeni au luat la pas, în această după-amiază, toate străzile principale ale municipiului Lupeni şi au prezentat avantajele ofertei social-democraţilor pentru alegerile europarlamentare.

          ”Peste doar câteva ore încheiem campania electorală pentru alegerile de duminică, 26 mai 2019, în urma cărora vom trimite oameni noi în Parlamentul European. În ceea ce privește organizația noastră politică de a Lupeni, am fost prezenți și astăzi, în ultima zi în care legea ne mai permite să promovăm oferta noastră electorală și candidații Partidului Social Democrat, în mijlocul cetățenilor. Pentru că împreună cu aceștia, noi, la Lupeni, suntem o mare familie și întâlnirile cu cetățenii sunt întotdeauna o mare bucurie pentru noi. A plouat mult în această lună mai și noi sperăm că, la Lupeni, în duminica alegerilor, va ”ploua cu voturi” pentru PSD. Avem cei mai buni candidați, avem cel mai bun program politic atât pentru Europa cât mai ales pentru țară și avem cei mai buni alegători. De aceea, PSD Lupeni mizează pe cel mai bun scor politic și la acest scrutin”, a declarat, optimist, Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni și președinte executiv al Organizației județene PSD Hunedoara.

Echipa PSD propune oameni cu expertiza, ce pun pe primul plan oamenii, interesele naționale și specifice fiecărei zone în parte. Județul Hunedoara și VALEA JIULUI s-a dezvoltat continuu cu ajutorul fondurilor europene. În Parlamentul European trebuie promovate în continuare interesele și proiectele de dezvoltare a comunităților. Municipiul Lupeni dar şi celelalte localităţi ale Văii Jiului fiind exemple pozitive.

”La finalul încă unei frumoase campanii electorale, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din echipa PSD Lupeni, să-i felicit pentru modul în care au răspuns prezent la aceasta. Vreau să le mulțumesc în mod deosebit cetățenilor din municipiul Lupeni și tuturor celor care au venit din toată Valea Jiului la Lupeni, în ciuda vremii potrivnice, pentru a primi așa cum se cuvine, ca adevărate gazde, delegația liderilor noștri, în frunte cu doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă. Îi dorim succes în alegeri candidatului nostru, Natalia Elena Intotero și întregii liste propuse de PSD. Duminică, 26 mai invit cetățenii municipiului Lupeni la vot și fie ca aceia care sunt mai buni, să învingă !”, a mai spus Cristian Resmeriță, liderul PSD Lupeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: