Jiul, locul cinci la Cupa ,,Hagi Danone”

După ce echipa de juniori a clubului CSM Jiul Petroşani a devenit pentru a doua campioană judeţeană la „Juniori Hagi Danone”, învingând în finala judeţeană pe CFR Simeria,  jucătorii pregătiţi de Damian Militaru au participat la faza zonală de la Timişoara. Fotbaliştii din Petroşani au pierdut cele două meciuri cu echipele din Târgu Jiu şi Timişoara, clasându-se în final pe locul cinci.

            „Eu unul pot spune că sunt mulţumit de randamentul jucătorilor mei. Atât putem în acest moment şi aceasta este valoarea noastră. Sperăm ca pe viitor să pune baza grupelor de elită împreună că cu jucătorii de la Pro Fotbal. Noi am mers cu certificatul de naştere la turneul de la Timişoara, iar cei de acolo avea paşapoarte semn că ei erau obişnuiţi cu turnee internaţionale”, a  declarat Damian Militaru.

Lotul de jucători:  Daniel Dacian Damian, Andrei Istrate, Bodan Turdean, Bogdan Irimia, Răzvan Bălan, Denis Szep, Andrei  Dobrin, Andrei Vânătoru, Dragoş Vasiu, Alin Gociu, Ştefan Costache, Sebastian Haidu, Răzvan Rotea, Florin Lampo. Andrei Istrate şi Denis Szep au împreună peste 30 de goluri  marcate fiind cei mai prolifici jiulişti din grupa născută în anul 2002.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: