CAR Retezatul Lupeni s-a mutat în casă nouă

OLYMPUS DIGITAL CAMERA            După investiţii de câteva zeci de miliarde, CAR Retezatul Lupeni s-a mutat marţi, în casă nouă, într-o locaţie demnă şi la standarde europene. La ceremonia de inauguare a noului  sediu au participat, primarul Cornel Resmeriţă, directori din cadrul administraţiei locale lupenene, consilieri locali, directori de instituţii publice din municipiu, membri  de CAR.

Primarul Cornel Resmeriţă i-a felicitat pentru noua locaţie în care s-au mutat  şi a precizat că „Instituţia dumneavostră a ajutat foarte mult pe cetăţenii municipiului Lupeni şi pentru acest lucru vreau să vă felicit. Vă urez succes în activitatea pe care o desfăşuraţi şi să contaţi pe noi ori de câte ori ne veţi cere sprijinul”.

Noul sediul al CAR Retezatul Lupeni IFN are amenajări şi dotări de excepţie, care asigură condiţii civilizate pentru cei peste 3200 de membri. “Avem satisfacţia că noul sediu este situat la parterul blocului şi întregeşte peisajul urbanistic al oraşului prin eleganţă şi arhitectură, fiind poziţionat la intersecţia principalelor artere de circulaţie ale municipiului nostru”, a ţinut să declare, preşedintele onorific Gheorghe Leoveanu.

Au tăiat panglica inaugurală, primarul Cornel Resmeriţă, Cristinel Petreanu – preşedintele UTCAR Hunedoara şi Gheorghe Leoveanu. Evenimentul a fost întregit şi de o latură spiritual pentru că, sediul a fost sfinţit şi binecuvântat pe preotul paroh Cristian Olariu.  Toţi oaspeţii au închinat o cupă de şampanie în cinstea inaugurării unei noi locaţii, care-i va deservi pe cei care au nevoie sprijin. Şi cum sărbătorile pascale bat la uşă, reprezentanţii CAR-ului lupenean vin cu o ofertă deosebită. Primii 100 de membri înscrişi vor beneficia  de reducere du 50% a taxei de înscriere, posibilitatea de a accesa un împrumut  promoţional de maxim 2000 lei ce se va achita în 12 luni cu o dobândă la sumă de numai 3,85la sută,  costul total fiind de 103,39 lei. De asemenea, se mai pot oferi împrumuturi tradiţionale, împrumuturi opţionale,  cu dobânzi atractive, burse de studii, ajutoare de  deces nerambursabile acordate atât membrilor cât şi aparţinătorilor, posibilitatea de a obţine bilete de tratament în condiţii foarte avantajoase pe care membrii  le pot achita accesând un împrumut promoţional.

Elena Dragomir

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: