Pentru că s-au simţit trădaţi, popularii lupeneni au trecut în masă, la Forţa Civică

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pentru că au fost trădaţi şi marginalizaţi de preşedintele judeţean al Mişcării Populare Hunedoara, care le-a interzis categoric deplasarea la mitingul de la Bucureşti, popularii lupeneni au demisionat în bloc (111 membri) şi şi-au făcut alte adeziuni,  la Partidul Forţa Civică.

În prezenţa vicepreşedintelui Cristian Grigoraş, miercuri 26 martie, a avut loc lansarea oficială a partidului şi inaugurarea sediului unde acesta va funcţiona. Membrii au fost informaţi de preşedintele Forţei Civice  Hunedoara, Cristian Grigoraş, care sunt obiectivele partidului, ţintele sale electorale.      

„Vreau să vă felicit pentru pasul pe care l-aţi făcut şi pentru decizia pe care aţi luat-o şi pentru care vă mulţumesc încă odată. Nu poţi să laşi anumite partide să fie mereu la putere, întotdeauna trebuie să existe putere şi opoziţie, trebuie să existe un echilibru optim pentru că astfel nu mai există democraţie. Valea Jiului va fi o prioritate pentru noi. Forţa Civică este partidul celor care cred că, efortul individual trebuie să se împletească cu efortul comun în solidaritate pentru a da binele comun, atât pentru noi, cei de azi, cât şi pentru generaţiile viitoare”, a spus Cristian Grigoraş.

După ce s-au pus la punct noile strategii ale partidului, preşedintele Cristian Grigoraş  a investit-o pe dna Gizela Bilibok, ca preşedinte al partidului, filiala municipală  Lupeni şi împreună s-a stabilit şi biroul de conducere al filialei locale.

„Forţa Civică Lupeni va fi forţa de temut pentru toate partidele, fiindcă s-a născut din trădările şi nepăsarea din PMP Lupeni. Vrem să reformăm clasa politică, să stopăm migraţia feminină şi a tinerilor de a bate la porţile străinătăţii, în căutarea unui loc de muncă. Sloganul nostru politic este: Disciplină, Onoare şi Legalitate. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a ţinut să precizeze  preşedinta organizaţiei lupenene.

Următoarea  acţiune a Forţei Civice va avea loc astăzi în Valea Jiului, când alături de organizaţiile locale se va organiza o acţiune de colectă de carte românească,  pentru şcolile româneşti din Basarabia şi Transnistria şi dăruind cocarde tricolore, ce reprezintă unitatea românilor în conceptul de „ţară”. „Nu ne oprim aici, pentru că suntem datori să arătăm că „politica altfel” înseamnă altceva decât simple clişee rostite şi nesimţite. Înseamnă reponsabilitate, în primul rând faţă de colegi şi prin efortul comun, faţă de concetăţenii din comunităţile în care trăim”, a concluzionat vicepreşedintele  Forţei Civice, la nivel naţional, Cristian Grigoraş.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: