La finele săptămânii, evenimente cultural – sportive în Straja

           Staţiunea Straja va fi luată cu asalt în perioada 1-3 martie a.c, când, peste 5000 de turişti sunt aşteptaţi la trei dintre cele mai importante evenimente cultural sportive:  la cea de-a doua ediţie  a festivalului de muzică electronică „SUNETE DE MUNTE”, CUPA COMEXIM şi CUPA PITICII CURAJOŞI.  

Potrivit  înformaţiilor primite din partea organizatorilor, evenimentul muzical prevesteşte primăvara cu un concept inovativ de petreceri cu muzică electronică, la cota 1400. Gazdele acestui festival sunt cei de la CLUB AVIATOR. În cadrul show-ului, DJ de renume vor face ca munţii Vâlcanului să răsune în ritmurile muzicii tinerei generaţii, pentru că, vor evolua: JUST2, AZTECA, CASIAN SKY, MODULE, CICI şi VETE. Concertele vor începe de la orele 22.00.

CUPA COMEXIM  a devenit deja o tradiţie şi va aduna la start peste 200 de competitori de toate vâstele. De interes va fi şi coborârea pe doage şi persoanajele mascate, care se vor înscrie la start.  Cei care doresc să participe la competiţii  sunt aşteptaţi să se înscrie în ziua concursului, cu cel puţin o oră înaintea demarării lui, pe terasa Montana.

Nici cei mici nu vor fi uitaţi, pentru că, cei care administrează Platoul Soarelui organizează  CUPA PITICILOR CURAJOŞI.

“Se anunţă un weekend plin de distracţie. Avem zăpadă din plin şi credem că voia bună va încălzi atmosfera. Câştigătorii vor fi răspătiţi cu diferite premii, diplome şi suveniruri, care le vor aminti de clipele de neuitat petrecute în staţiunea noastră, Straja. Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi turişti preferă staţiunea noastră, iar astfel de competiţii şi evenimente sunt adevărate cărţi de vizită pentru promovarea zonei noastre”, a precizat Emil Părău, iniţiatorul unora dintre evenimente şi principalul învestitor din staţiunea Straja.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: