Ministrul Transporturilor, Răzvan CUC, se va afla mâine pe șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

      Lucrările la Lotul III al Autostrăzii Lugoj – Deva au demarat în primăvara anului 2014 şi trebuiau finalizate în luna mai 2016. Tronsonul de 21,1 de kilometri dintre Ilia şi Holdea se află încă în şantier, iar cele mai complexe lucrări au loc la Holdea, unde se construieşte un nod rutier şi la Ilia, unde au existat probleme de stabilitate a terasamentului, iar construcţia a trebuit refăcută.

Pentru anul acesta, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-a angajat să termine 180 de km de autostradă. Anul acesta s-au angajat că vor finaliza tronsonul Lugoj – Deva – 47 km.

Şi pentru  a verifica stadiul lucrărilor pe şantier,  ministrul Transporturilor, Răzvan CUC, se va afla mâine, 28 februarie a.c., în județul Hunedoara.

Acesta va fi însoţit în vizita de lucru de Narcis Neaga, directorul general  al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi de prefectul  judeţului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely.

După vizita în şantier va fi susţinută o conferinţă de presă,  care va avea ca subiect prezentarea stadiului lucrărilor la şantierul autostrăzii Lugoj – Deva.

Angella DUMITRAŞCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: