10.000 de lei pentru Cupa Veteranilor la schi

Vremea și stratul consistent de zăpadă a făcut în ultimele weekenduri ca stațiunea Straja să fie luată cu asalt de mii de turiști. Numai în weekendul trecut au fost în stațiune peste 5000 de turiști, din toate colțurile țării. Straja a ajuns în topul stațiunilor, pentru că, aici, găsesc cele mai bune condiții pentru practicarea sporturilor de iarnă. Se poate schia pe un întreg munte, s-au făcut investiții private care au adus plus valoare domeniului schiabil din Straja.

 

În perioada imediat următoare vor începe competițiile sportive de anvergură, de tradiție care au loc, an de an. O competiție  importantă care a ajuns la ediția a XLVIII este ”CUPA VETERANILOR” rezervată seniorilor schiori, care a atras an de an, invitați din toată țara. În cadrul acestei competiții se vor organiza  probe de schi  fond și schi alpin  pe diferite grupe de vârstă, festivitatea de premiere și  „Balul Veteranilor”.

”Cupa Veteranilor, ca acțiune sportivă este cuprinsă în proiectul de hotărâre  inițiat pentru aprobarea acțiunilor culturale, științifice și artistice, sportive și de agrement  pentru anul 2019. Pentru acest eveniment am solicitat aprobarea sumei de 10.000 de lei asociației organizatoare, și, ca de obicei, Primăria și Consiliul local Lupeni va fi coorganizator al evenimentului”, a ținut să precizeze primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: