Cristian RESMERIŢĂ: „Scopul nostru este să avem Consiliul local. 2018, cel mai bun an de după 1989”

            Zilele trecute, în cadrul organizaţiei municipale a PSD Lupeni a avut loc ultima şedinţă pe anul 2018, la care au fost prezenţi, senatorul Cristian Resmeriţă – preşedintele organizaţiei municipale, edilii şi consilierii locali PSD.

Şedinţa a fost una de bilanţ, în care s-au făcut referiri la obiectivele realizate până în prezent  în municipiul Lupeni şi s-a dezbătut puţin şi despre obiectivele pe care social democraţii lupeneni şi le-au propus.  Dezamăgit de atitudinea consilierilor locali din opoziţie, care şi-au făcut un obicei de a nu veni la şedinţele importante de care depinde viitorul municipiului Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei locale PSD Lupeni, şi-a propus pentru viitoarele alegeri, câştigarea lor şi un consiliu local majoritar, cu ajutorul căruia să treacă proiectele importante pentru comunitate.

            „Cred că principalul nostru scop este să avem Consiliul local şi să avem din acesta, din 19, mulţi să fie din această sală (n.r. sediul PSD- şedinţa de bilanţ), membrii de partid normali, care să vină cu probleme, cu bune, cu rele, în momentul în care ai primar, terbuie să ai de partea ta şi Consiliul local, pentru că, actualii  consilieri mereu ne pun beţe-n roate, deşi ştiţi foarte bine şi cei de la PRM şi cei de la PNL, sunt mereu împotrivă şi fac plângeri şi doar vor să blocheze activitatea şi  cred că este important să obţinem  un număr de consilieri mare şi să ne alegem dintre noi şi să mergem să obţinem o victorie frumoasă, mai avem un an şi jumătate până la alegeri şi cred că avem premisele obţinerii unor rezultate foarte bune. Trebuie să fim serioşi, să vorbim cu oamenii. Este cel mai bun an al municipiului Lupeni (n.r. 2018) de la Ceauşescu, încoace. El reuşea să costruiască câte un cartier într-un an sau doi. Este cel mai bun an de după 1989, niciodată nu s-a întâlmplat  aşa ceva, într-un oraş. Şi ceilalţi primari sunt puţin invidioşi pe noi, pentru că zic, cum reuşesc aştia  să  facă atâta, şi eu v-am spus că relaţia bună dintre noi, ca organizaţie, între mine care sunt la Bucureşti, între domnul primar, domnul vice, consilierii locali care sunt aici, este esenţială. Şi este esenţial faptul că noi suntem o echipă, şi având echipa asta, promit rezultate. Sunt evenimente bune care se petrec la nivelul municipiului Lupeni, de la o săptămână, la alta. Trebuie să ştiţi că ne aşteaptă alte bătălii electorale: avem europarlamentarele în luna mai 2019 şi dacă obţinem rezultate bune  o să vină banii. Prin rezultate bune putem să obţinem ceva şi să facem ceva  cu zona asta superbă. Vreau să felicit primarul, viceprimarul şi toată organizaţia PSD Lupeni, s-a făcut treabă foarte bună şi sper să ne ajute Dumnezeu  să continuăm şi să avem resursele  necesare, să mergem mai departe”, a declarat celor prezenţi, senatorul Cristian Resmeriţă.                                                                                                                                Elena Dragomir

One comment

  1. Vasile spune:

    Ca pensionar minier vreau si pe aceasta cale sa multumesc domnului senator PSD Cristian Resmerita pentru Legea Pensiilor la care noi minieri si pensionari minier suntem multumiti cu revenirea calcului impartiri la 20 . Multumim sa facut dreptate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: