REVELION DE POVESTE, LA LUPENI

          La cumpăna dintre ani, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni organizează, începând cu orele 22,00, în Parcul CAP, un REVELION DE POVESTE, alături de artiști de excepție, interpreți de muzică muzică populară și etno.

Îndrăgiții artiști de muzică populară Veta BirișSuzana Toader și Felician Necula precum și cel mai îndrăgit artist al Maramureşului, interpretul de muzică etno Ionică Moroșanu, vor fi cei care vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții, participanții la eveniment se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Spectacolul va fi intregit de feeria de culori oferită de iluminatul de sărbători  din municipiul Lupeni și în mod deosebit din Parcul CAP, iluminat care situează Lupeniul în rândul celor mai frumoase orașe împodobite din țară, atmosfera fiind astfel una de poveste.

Invit și pe această cale  toți locuitorii municipiului Lupeni dar și întreaga Vale a Jiului să petrecem împreună o noapte de neuitat la trecerea dintre ani în Parcul CAP, începând cu orele 22,00. Doresc ca acum la sfârșitul anului 2018, să petrecem clipe de neuitat și  ne bucurăm împreună alături de îndrăgiții artiști:  Ionică Moroșanu, Veta Biriș, Suzana Toader și Felician Necula pe care i-am invitat să aducă bună dispoziție și să bucure auditoriul în această noapte de trecere dintre ani, iar la miezul nopții toți cei prezenți se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Am muncit împreună în acest an și doresc să petrecem împreună, să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat și de ce nu să ne facem planurile pentru noul an”, a precizat primarul municipiului Lupeni,  Lucian Resmeriță.

            Totodată, primarul Lucian Resmeriţă a transmis şi un mesaj locuitorilor urbei pe care, cu succes, o păstoreşte, cu ocazia sfintelor sărbători care se apropie, Crăciunul şi Anul Nou. „Doresc tuturor lupenenilor mei dragi, încă de pe acum Sărbători fericite, cu sănătate, prosperitate, liniște în case și în suflet, dorințe împlinite și speranță de mai bine. Să fie fericiți și împliniți alături de cei dragi!” 

Crăciun fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: