Clubul de Presă Valea Jiului va fi emisarul lui Moș Crăciun pentru 500 de beneficiari

În cursul lunii decembrie,  membrii Clubului de Presă Valea Jiului vor derula mai multe activități cultural-umanitare. Prima acțiune a avut loc la Vulcan, la Cinematograful Luceafărul, acolo unde, cei mai buni dintre elevii vulcăneni, olimpicii, au fost premiați cu diplome și cadouri utile. Și cadrele didactice care s-au remarcat în activitatea de instruire și pregătire a elevilor au fost răsplătite.

În săptămâna premergătoare celei mai importante sărbători creștine, Nașterea Domnului – Crăciunul,  membrii Clubului de Presă Valea Jiului vor duce daruri la mai multe instituții de învățământ din Lupeni și Uricani, dar îi vor vizita și pe copiii care vor fi înternați pe secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni.

  Activitățile caritabile ale Clubului de Presă din Valea Jiului vor continua mai apoi, în județul Vâlcea, acolo, unde, vor fi vizitate Centrul  de îngrijire a senorilor de la Zătreni, Centrul de Urgență Troianul, etc.  Alți  200 de copii care locuiesc în zona Șuiești vor primi cadouri din partea emisarilor lui Moș Crăciun.

Crăciunul este Sărbătoarea Bucuriei, când Cerurile se leagă de Pământ, când fiecare dintre noi redevine copil prin curățenia gândurilor și își deschide sufletul către Domnul, cu credință și iubire. În  aceste zile ne dorim să ningă (acolo unde este posibil!), cerul să cearnă puful alb și moale care să-mbrace pământul și tot ce este în jurul nostru, aerul să se purifice, sufletele să ne fie pline de dragoste bunătate, răbdare și speranță.

Arthur Gărdescu

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: