Opt miliarde de lei pentru alte lucrări de infrastructură

Zilele trecute, primarul municipiului Lupeni a fost prezent la București unde s-a întâlnit cu mai mulți miniștrii, iar banii pentru localitate au ajuns în visteria bugetului local, înainte de a se întoarce primarul acasă.

Sunt opt miliarde de lei, bani care au fost alocati pentru continuarea proiectului de modernizare a infrastructurii locale. Pe strada Tusu s-a turnat asfalt pentru prima dată, a urmat strada Vânătorilor, Valea Vacii,  în Ștefan, s-au făcut lucrări de modernizare și realizare rigole pe Roșia, bulevardul principal, etc.

”Am încercăm să atragem alte fonduri guvernamentale și să începem noi lucrări de asfaltare care au vizat o serie de drumuri din zonele mărginașe ale localității nostre. Vom face astfel de lucrări și anul viitor. Toate lucrările pe care le facem sunt achitate la zi. Avem  multe proiecte și idei în plan. Am achiziționat mobilier stradal nou, fiind achiziționate 99 de bănci și echipamente de joacă pentru viitoarele parcuri. Vrem să dezvoltăm și să extindem spațiul verde, să creăm locuitorilor municipiului nostru un ambient plăcut”, a spus primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: