Revelionul Pensionarilor, la Petroșani

                Administrația locală a municipiului Petroșani pregătește, din nou, o surpriză plăcută pensionarilor din localitate. A devenit o tradiție ca, înainte de a intra în Noul An, seniorii localității să se întâlnească și să petreacă împreună.

”Acest eveniment reprezintă o recunoaștere a muncii de o viață pe care au depus-o seniorii comunității noastre și o mică posibilitate de a le oferi o sărbătoare frumoasă, în perioada trecerii în viitorul an, la care să poată petrece împreună câteva clipe fe neuitat. În același timp, am avut în vedere și faptul că multe dintre persoanele în vârstă din comunitatea noastră nu au posibilitatea financiară de a participa la alte evenimente de acest fel organizate la diverse localuri din orașul nostru”, a precizat  primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Costurile pentru organizarea Revelionului pensionarilor revin în cea mai mare parte administrației locale, care a alocat 56.000 de lei pentru acest eveniment, din bugetul local.  Persoanele  interesate și care doresc să participe trebuie să contribuie cu o sumă, diferențiată în funcție de venituri, după cum urmează: 35 de lei, pentru cei cu venituri de până la 2000 lei;  45 de lei, pentru cei cu venituri între 2001-2500 lei; 55 de lei, pentru cei cu venituri între 2501 – 4000 lei; 80 de lei, pentru cei cu venturi mai mari de 4001 lei.

Primarul municipiului Petroșani informează că pot participa la acest eveniment și persoanele însoțitoare ale pensionarilor (soț, soție, persoană însoțitoare), care nu au calitatea de pensionar. Pentru acestea, cota de co-finanțare a biletului va fi de 35 de lei (pentru persoana casnică sau cu venituri de până la 2000 de lei), respectiv de 80 de lei (pentru persoana cu venituri de peste 2000 de lei). Înscrierile pentru Revelionul Pensionarilor se fac la sediul Primăriei municipiului Petroșani, Biroul de Relații cu Publicul, la eveniment urmând să participe peste 1200 de persoane, în mai multe locații, așa cum s-a organizat și în anii trecuți.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: