Iluminatul festiv de sărbători a fost aprins în ajun de Moş Nicolae, la Lupeni

Seara de ajun de Moş Nicolae i-a adunat pe lupeneni în parcul de la CAP, acolo unde, administraţia locală a dat  startul sărbătorilor de iarnă şi le-a pregătit celor mici surprize dulci,  iar oamenilor mari un concert de colinde şi muzică populară care a fost susţinut de doi dintre cei mai îndrăgiţi artişti: Tinu Veresezan şi Gabi Nicolae.

Iluminatul festiv  a fost aprins de primarul Lucian Resmeriţă, care a fost ajutat de mai mulţi copii. Milioane de beculeţe, ghirlande luminoase s-au aprins în seara de ajun, lupenenii călcându-se în picioare să imortalizeze momentul, cu aparatele de fotografiat sau cu telefoanele mobile,  ba la brad,  ba la trăsura lui Moş Crăciun, sau la bradul din mijlocul parcului.

       ”La Lupeni este o atmosferă frumoasă, au venit sărbătorile şi sperăm că acestea vor fi cu bucurii şi împliniri. Este frumos, avem peste un milion de beculeţe, oraşul arată frumos, sperăm să le placă şi lupenenilor. La început de sărbători le urăm un călduros „La Mulţi Ani!”, să aibă sărbători fericite şi să sperăm că anul care vine va fi mai bun decât anul acesta. Vreau să-i felicit pe viceprimarul Iacob Mesaros, pe angajaţii firmei  Diacom, care au stat în frig să termine amenajarea parcului ca să putem aprinde iluminatul festiv, actorii de la teatrul din Petroşani care i-au încântat pe cei mici cu reprezentaţia dată live copiilor, personajelor de poveste pe care le-au interpretat. Mulţumesc tuturor care s-au implicat, colegilor mei consilieri şi angajaţilor  din Primăria Lupeni. La mulţi ani, Lupeni!, a ţinut să spună celor prezenţi primarul Lucian Resmeriţă.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: