Taxele și impozitele de la Lupeni rămân la același nivel

            Taxele și impozitele de la Lupeni rămân la același nivel și în anul 2019. Edilii au lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre care vizează taxele și impozitele locale, însă nu sunt prevăzute majorări. Autoritățile locale vor astfel să aibă un grad de încasare mai mare la taxele și impozitele locale.

            “Propunerea noastră a fost ca taxele să rămână la același nivel ca și până acum, deși știm că este greu ca oamenii să plătească. În momentul în care le-am mări, le-am colecta mult mai greu. Din punctul meu de vedere, cel mai important este ca fiecare om să contribuie și să reușim astfel să dezvoltăm. Degeaba stabilim taxele la valoarea maximală dacă nu vor plăti decât 20%. Astăzi, în municipiul Lupeni, taxele și impozitele sunt încasate undeva la 97-98%. Dacă avem acest feedback al oamenilor și vedem că este în regulă, ne-am gândit să le menținem la același nivel”, a declarat  Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Ca de obicei vor beneficia de reduceri de 10% cei care își vor achita taxele și impozitele locale până la data de 31 martie 2019.

Ella Schreiber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: