Supercom va face serviciile de salubrizare timp de opt ani în Valea Jiului

              La sediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor” judeţul Hunedoara, a fost semnat  zilele trecute contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare în zona de colectare 4, cea a Văii Jiului.          

Societatea Supercom SA a câştigat licitaţia pentru zona Văii Jiului, durata contractului fiind pe opt ani. Acesta este ultimul contract semnat pentru cele patru zone în care a fost împărţit judeţul pentru noii operatori de salubrizare. Supercom s-a bătut cu Brai Câta pentru zona Văii Jiului, dar după mai bine de un an, lucrurile s-au limpezit şi a fost declarat, în sfârşit, un câştigător.

Se vehiculează în mediul public că prețul taxei de salubrizare va crește, dar acest lucru se va face, doar după discuții cu edilii locali și după o dezbatere publică.

Proprietarul firmei de salubritate Supercom este Ilie Ciuclea. Acesta a fost, pentru scurtă vreme, senator din partea PSD în legislatura 2004-2008, înlocuindu-l pe Sorin Oprescu, care și-a dat demisia din Parlament după ce a fost ales primar al Capitalei. Ulterior, Ilie Ciuclea a devenit prim-vicepreședinte al UNPR București.

Arthur Gărdescu  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: