ARC PESTE TIMP… la LUPENI

         Sărbătorită începând cu anul 1990, atunci când a devenit sărbătoare națională, 1 Decembrie amintește de evenimentul principal din istoria devenirii României de astăzi, momentul la care Marea Adunare de la Alba Iulia votează unirea Transilvaniei cu România, cerându-se un singur stat naţional.

       Pentru a marca Centenarul Marii Uniri, administrația publică locală a municipiului Lupeni va organiza un spectacol de mare ținută, în Parcul de la CAP, acolo unde vor răsuna cântece patriotice tradiționale și muzica populară.

Protagoniști vor fi îndrăgiții Leo Cosma și Marius Țugulescu, cărora li se va alătura și ansamblul folcloric ”Bujorii Muntelui”. Lupenenii își vor putea cumpăra și produse tradiționale, care vor fi comercializate de agenții economici ce au solicitat închirierea căsuțelor care au fost amenajate în acest scop. Toate evenimentele vor începe la orele 11.00

            ”Invit pe această cale pe toți lupenenii să ne fie alături, să sărbătorim Ziua Națională și Centenarul împreună. Vă așteptăm în parcul de la CAP… LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!”,  a transmis primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: