,,Ameniţările lui Moloţ nu sunt binevenite,,

Recenta dezintegrare a USL a generat frecuşuri şi la nivelul foştilor parteneri din judeţul Hunedoara. Pentru a afla poziţia PSD am apelat la preşedintele organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice, deputatul Laurenţiu Nistor.

    RED. Mircea Ioan Moloţ, liderul PNL-iştilor hunedoreni ieşea zilele trecute în presă cu declaraţii belicoase şi mesaje de ameninţare la adresa PSD, făcând referire la paritatea din campania electorală. “Mă aştept ca şi la nivel de judeţ să ne schimbe oamenii, numai că şi noi vom face acelaşi lucru. Cum am mers în campanie împreună, mergem şi acum 1 la 1, schimbă ei unul schimbăm şi noi unul”, declara Moloţ acum câteva zile. Cum  apreciaţi ameninţările liderului PNL, având în vedere declaraţiile lui Crin Antonescu   potrivit cărora filialele PNL din teritoriu au liber la orice fel de alianţă?

      Laurenţiu Nistor: Ameninţările lui Moloţ nu sunt binevenite, acestea fiind făcute încă dinainte ca ruptura din USL să fie anunţată de Crin Antonescu. Nu se poate lucra cu ameninţări. Avem astăzi (n.r. joi, 27 februarie) programată o şedinţă de birou executiv în care se va discuta linia pe care o va urma organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat în condiţiile în care PNL a decis să părăsească Uniunea Social Liberală.

   RED. Ce impact va avea asupra cetăţenilor din judeţul nostru destrămarea USL?

       Laurenţiu Nistor: Consider că am avut un contract cu cetăţenii României care este încă în vigoare şi se va respecta întocmai, aşa cum s-a promis în campania electorală. La nivel de judeţ vom face tot posibilul ca cetăţenii să nu aibă de suferit din cauza acestei rupturi, avem profesionişti care pot  oricând duce la bun sfârşit tot ce le revine, conform fişei postului pe care îl ocupă.

One comment

  1. Mihai Gradinaru spune:

    Pe Molot la scufundat electoral in valea jiului ministru Muncii (PNL)Mariana Campeanu,sa ii voteze pe PNL-isti siderurgisti de la Calan si Hunedoara ca pentru ei a avut bani multi Ministerul Muncii,PNL,Mariana Campeanu. Sa vedem cat de fideli votanti vor fi fosti si actuali siderurgisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: