Primarul Ilie Păducel, mereu în contact cu cetăţenii petrileni

paducel 1Problemele comunităţii sunt în permanenţă pe agenda de lucru a primarului şi se încearcă rezolvarea acestora în funcţie de competenţele pe care le are primăria ori cu ajutorul partenerilor, societăţilor aflate în subordine şi cu cele care furnizează servicii către populaţie.

Încă de la prima oră, primarul Ilie Păducel s-a întâlnit cu mai mulţi cetăţeni din zona Moloviş, care i-au prezentat mai multe probleme cu care aceştia se confruntă. Cetăţenii petrileni i-au solicitat reabilitarea şi repararea căilor de acces către locuinţe, extinderea iluminatului public  cu încă patru stâlpi pe o lungime de 200 de metri cât şi rezolvarea problemelor care vizează debitul şi presiunea la apa potabilă, pentru că, de ani de zile nu au apă.

“Am luat legătura cu reprezentanţii APA SERV să găsească cea mai bună soluţie tehnică pentru rezolvarea problemei. În ceea ce priveşte amenajarea căilor de acces vom transporta piatră roşie care va fi folosită pentru repararea drumului”, a ţinut să precizeze primarul oraşului Petrila, cel mai bun dintre primarii Văii Jiului, care a schimbat în totalitate imaginea publică a oraşului pe care-l păstoreşte.

În cursul zilei de ieri, primarul a avut o întâlnire şi cu cetăţenii din cartierul „Cap Linie Lonea” pentru a afla care sunt doleanţele acestora şi problemele cu care se confruntă în această zonă. “Trebuie să fim în permanenţă, în contact cu cetăţeanul pentru a-i afla dorinţele, ce ar trebui să existe într-o comunitate, care sunt priorităţile şi proiectele pe care, noi, ca aleşi locali, trebuie să le ducem la îndeplinire”,  a conchis primarul oraşului Petrila.(A.D.)

One comment

  1. Mihai Gradinaru spune:

    Domnul primar Ilie Paducel ce mai stie de la Drumurile Nationale despre modernizarea drumului spre Voineasa (Cheile Jiutului),in care primavara vor incepe lucrarile ??? A discutat personal cu ei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: