Expoziţii şi activităţi culturale pentru elevi şi studenţi

Sprijin pentru elevii şi studenţii care vor să desfăşoare activităţi culturale în Peştera Bolii. Reprezentanţii Asociaţiei Ecologice „Petro Aqua” Petroşani, au stabilit ca din vară, la Peştera Bolii să fie organizate de către tineri diverse expoziţii sau activităţi ce ţin de cultură.

Grupurile de copii, precum şi artiştii care doresc să-şi organizeze în peşteră o expoziţie personală, un cenaclu sau o lansare de carte o pot face în mod gratuit.”Pentru cei care vin este o şansă de afirmare. Tinerii au astfel ocazia să arate ce pot face. De asemenea, pentru peşteră acest proiect reprezintă o modalitate de promovare”, este de părere preşedintele asociaţiei „Petro Aqua”, Imre Szuhanek.

Ideea acestui proiect a venit în momentul în care Clubul Generaţia Folk din Craiova a concertat în peşteră. Pentru membrii clubului a fost prima dată când se aflau în faţa publicului. În acel moment, reprezentanţii asociaţiei „Petro Aqua” s-au gândit că şi alţi tineri din ţară ar putea să se lanseze la Peştera Bolii.

Singura condiţie impusă de organizatori este ca totul să se desfăşoare decent. Nu se acceptă de exemplu, expoziţii cu poze obscene. Momentan sunt aproximativ 20 de cereri de la mai multe persoane din ţară. Din nefericire, încă nu s-au arătat interesaţi de proiect tinerii din Valea Jiului.   Anca – Elena TODOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: