Noi investiții în municipiul Lupeni

            Municipiul Lupeni este într-o  continuă transformare. Așa cum a promis încă din campania sa electorală, tânărul primar Lucian Resmeriță este hotărât să aducă localitatea pe care o păstorește la cele mai înalte standarde de locuire și conviețuire socială la nivel european. Pe lângă activitățile curente pe care le are împreună cu echipa sa de consileri și cu viceprimarul Iacob Mesaroș, primarul Lucian Resmeriță este pe teren,  alături de echipa de constructori pentru a supraveghea îndeaproape lucrările în Lupeni.

    Fie că este în Bărbăteni unde se amenajează trotuarele, fie că în spatele pieței unde se amenajează noile parcări, echipa de succes de la Lupeni se gândește și la proiectele de viitor  și investițiile care se fac atât pe fonduri europene sau pe fonduri guvernamentale.

În cartierul Bărbăteni, în zona blocurilor 60, 68 și 69, administrația publică locală din Lupeni are în vedere amenajarea unui teren de sport,  parcări și locuri de joacă pentru copii.

Deschiderea se adresează și tinerei generații, pentru care se va aloca suma de 120.000 de lei pentru construcția unui skateboard – park în spatele cinematografului  Luceafărul, zona fiind modernizată în totalitate.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: