Au fost semnate documentele pentru construirea unei grădiniţe în municipiul Lupeni

Miercuri, 22 august,  primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă, a semnat documentele aferente pentru construirea unei noi grădiniţe, obiectiv solicitat de autorităţile administraţiei locale din muncipiul Lupeni şi inclus pe lista investiţiilor ce urmează a fi realizate, în perioada imediat următoare, de către Minsterul Educaţiei Naţionale.

Contractul pentru această investiţie a fost semnat  la Deva, la sediul Inspectoatului Şcolar Judeţean Hunedoara, în prezenţa inspectorilor de  specialitate şi a inspectorului şcolar general al judeţului Hunedoara, prof. Maria Ştefănie.

     „Am semnat astăzi, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara,  documentele pentru construirea unei noi grădiniţe cu program normal în municipiul Lupeni. Noua instituţie locală de educaţie va fi situată în Cartierul Viitorului din municipiul Lupeni şi va avea 3 săli de clasă pentru 3 grupe de copii care vor avea ocazia să-şi înceapă aici, într-o clădire nouă, dotată  corespunzător cerinţelor în materie, primii paşi în educaţie”, a declarat   primarul Lucian Resmeriţă.

Municipiul Lupeni este acum partenerul Ministerului Educaţiei Naţionale în cadrul proiectului naţional „Construcţii Grădiniţe Regiunea Vest”. Într-o şedinţă de îndată, consilierii locali ai municipiului Lupeni au aprobat contribuţia proprie în acest proiect care se ridică la suma de 6.656,99 lei, din valoarea totală a proiectului de 332.849,69 lei, inclusiv TVA. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: