Noi asfaltări în municipiul Lupeni

            Prin PNDL,  municipiului Lupeni i-au fost repartizate prin transfer de la M.D.R.A.P.F.E în bugetul local suma de 507,61 mii lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii ”Modernizare străzi, drumuri şi trotuare din municipiul Lupeni”.

Legat de această investiţie putem să spunem că  în municipiul Lupeni,  nu este cartier sau zonă să nu fi fost modernizată.

   Începând din cartierele Bărbăteni, Viitorului, Tineretului, strada care face legătura cu drumul către staţiunea Straja, Bucura, Parângului,  în cartierul Ştefan.

Profitând de vremea frumoasă, constructorii  lucrează în prezent la modernizarea trotuarelor  aferent principalului bulevard, din zona Bărbăteni,  care tranzitează municipiul Lupeni. Aceste  lucrările sunt supervizate de primarul Lucian Resmeriță și de echipa sa.

            ”Prin implementarea acestui important proiect se va aduce o îmbunătăţire asupra mediului economico-social, un acces mai facil al populaţiei către locuinţe şi alte obiective, către societăţi şi agenţi economici”, a declarat primarul lupenean.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: