Ştrandul din Lupeni, variantă de petrecere a timpului liber

Copii, tinerii şi cei care-şi doresc să petreacă timpul liber într-un loc plăcut, modern şi unde sunt oferite servicii deosebite, sunt aşteptaţi la ştrandul din Lupeni. Investiţia realizată la Lupeni,  este un exemplu de succes al unui parteneriat încheiat între Primăria municipiului Lupeni şi Comexim R Lupeni.

Baza de agrement, unde ajung şi alţi locuitori din Valea Jiului, cuprinde două bazine, din care, cel mare este de tip olimpic, unde se pot organiza şi diferite competiţii sportive. Apa este filtrată, încălzită. Există şi două baruri, cabine pentru garderobă, duşuri, etc. De-a lungul anilor, administratorul ştrandului lupenean şi-a dat silinţa în a îmbunătăţi toate condiţiile de recreere, asigurându-se continuu că se ţine pasul cu noile cerinţe şi tendinţe din domeniu.

                Chiar dacă vremea ne mai joacă uneori feste, zeci de lupeneni, dar şi din alte localităţi ale Văii Jiului vin, atât în cursul săptămânii dar mai ales în weekend la ştrandul din Lupeni. Ştrandul din Lupeni dispune şi de un punct de Prim – Ajutor care este deservit de voluntari din cadrul  subfilialei de Cruce Roşie Lupeni.

Angella Dumitraşcu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: