507,61 mii pentru finanţarea obiectivului de investiţii ”Modernizare străzi, drumuri şi trotuare din municipiul Lupeni”

    Prin PNDL,  municipiului Lupeni i-au fost repartizate prin transfer de la M.D.R.A.P.F.E în bugetul local suma de 507,61 mii lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii ”Modernizare străzi, drumuri şi trotuare din municipiul Lupeni”.

Legat de această investiţie putem să spunem că  \n municipiul Lupeni,  nu este cartier sau zonă să nu fi fost modernizată. Începând din cartierele Bărbăteni, Viitorului, Tineretului, strada care face legătura cu drumul către staţiunea Straja, Bucura, Parângului, apoi acum, în cartierul Ştefan.

  La demararea acestui amplu proiect, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă  preciza că ”îşi doreşte ca toate zonele importante ale localităţii să aibă parte de o infrastructură rutieră modernizată, să crească  fluidizarea traficului în municipiul Lupeni, reducerea timpului de transport, creşterea gradului de confort, reducerea noxelor. Prin implementarea acestui important proiect se aduce şi o îmbunătăţire asupra mediului economico-social, un acces mai facil al populaţiei către locuinţe şi alte obiective, către societăţi şi agenţi economici”.

     Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere se desfăşoară şi în prezent, cu lucrări de asfaltare în zona Bărbăteni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: