Asfaltările continuă la Lupeni

Așa cum au promis încă de la începutului anului, reprezentanții administrației publice locale a municipiului Lupeni au transformat localitatea într-un vast șantier. În prezent se lucrează intens la finalizarea proiectului de reabilitare și modernizare străzi și trotuare. Nu este cartier din oraș unde să nu se lucreze. Fie că vorbim de zona Calea Brăii unde se toarnă acum asfalt pe trotuare, fie că vorbim de zona cartierelor Bărbăteni, Tineretului și Viitorului, fie că suntem în zona blocurilor de vizavi de spitalul lupenean, constructorii lucrează la foc continuu.

    De curând și pe strada Pomilor au demarat lucrările de asfaltare, după ce, în gospodăriile cetățenilor a fost itrodusă rețeaua de apă și canalizare.

Toate lucrările sunt supervizate de primarul Lucian Resmeriță și de viceprimarul Iacob Mesaroș, care au demonstrat încă o dată că, la Lupeni este o echipă de succes, care vrea schimbarea din temelii a imaginii localității pe care o păstoresc, împreună.

Strada Pomilor va fi drumul care va asigura o nouă legătură rutieră de acces în stațiunea turistică Straja. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Strada Pomilor va asigura o nouă arteră rutieră de legătură între centrul municipiului Lupeni, din DN 66A în zona Ocolului Silvic Lupeni și Drumul Județean spre Straja.

            ”Așa cum am promis, iată că reușim să executăm și această lucrare în graficul preconizat de noi. Odată cu încheierea acestei investiții, cetățenii de pe strada Pomilor vor avea acces la locuințele lor pe un drum asfaltat, drum care va deservi în același timp și turiștii care vor veni la Straja, acest lucru contribuind la fluidizarea traficului, cu precădere în perioada de iarnă”, a transmis primarul lupenean.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: