Copiii din Lupeni sunt așteptați la distracție

         Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și reprezintă pentru noi cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Divinitate. În fiecare zi trebuie să ne reamintim cât de importantă este educația pentru viitorul unui copil și trebuie să acționăm pentru a le asigura un viitor mai bun. Educația prin joc și artă reprezintă o formă de educație a individului.

Jocul este o noţiune complexă, o stare de fapt, o modalitate de a ne exprima, un mod de a trăi. De la fragedă vârstă până la ieşirea din scenă suntem toţi actorii unui joc. Îl putem înţelege într-o măsură mai mare sau mai mică, putem aduce bucurie, putem face oameni fericiţi. Chiar dacă jocul la care participăm nu este menit să ne facă notorii, important este ca regulile după care jucăm să ne permită să facem bine şi demn acest lucru. Şi cel mai important este să ştim cum, când şi de ce am putea să pierdem.

De ziua lor, copiii municipiului Lupeni sunt invitați la joc, distracție și voie bună, în Parcul din Bărbăteni.

Joi,31.05.2018 începând cu orele 18,00 și 01.06.2018 începând cu orele 13,00 vor petrece  momente de neuitat împreună cu Magicianul (Abracadabra) și actorii de la Teatrul „Ion D. Sîrbu” din Petroșani precum și alte surprize pregătite de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni dedicate ZILEI COPILULUI.

            “Vă asteptăm să ne jucăm de-a copiii mari, să fim prinţi şi zâne bune, supereroi şi vrăjitoare! Vă îmbrăţişez, dragii mei, şi nu uitaţi să credeţi în magie şi în voi. Noi putem, noi suntem magicieni! Magicianul – îndrăgitul actor MARIAN RÂLEA”, a ținut să transmită primarul municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: